Logo Studio Kalkhuis

Verkoopstyling Hoorn

Met verkoopstyling verkoop je jouw woning in Hoorn sneller en tegen de hoogst mogelijke prijs!

Als je je huis gaat verkopen is eerste indruk, de aller belangrijkste indruk!

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis. De eerste interesse in jouw woning wordt zeer waarschijnlijk gewekt door het bekijken van een online fotorapportage op o.a Funda.nl. Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het aanbod uitspringt, waardoor jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Door middel van verkoopstyling kun je dit realiseren en zit je bij Studio Kalkhuis goed. Ook al staat je woning al helemaal leeg. 

90% van de huizenkopers besluit binnen 1 minuut of ze een woning willen kopen of niet. Puur op gevoel!

Niet afdingen maar opbieden

De toekomstige nieuwe bewoner van jouw huis zoekt op het internet naar een woning die aanspreekt. Men wil ruimte kopen. Veel mensen zijn vaak onbewust visueel ingesteld. Ze kijken naar foto’s en selecteren in een fractie.

Staat een woning te vol met persoonlijke spullen, dan zullen veel mensen meteen doorklikken naar de volgende aanbieder. Uiteindelijk zal de toekomstige koper een selectie maken van misschien 3 woningen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jouw woning daarbij zit!

Verkoopresultaat: de best mogelijke verkoopprijs binnen handbereik!

Het doel van verkoopstyling is dus een maximaal verkoopresultaat te realiseren. Hoe sneller je verkoopt hoe beter en sterker de onderhandelingspositie is. Hetzelfde geldt voor de bezichtigingen. Hoe meer kijkers de woning trekt hoe groter de kans op een bod, wat uiteindelijk resulteert in een betere prijs voor de woning.

De koper zal zich veel sneller thuis voelen in een woning met verkoopstyling en ziet zich hier dan ook sneller zelf wonen.

Met verkoopstyling verdien je meer geld op de verkoop van je woning!

Verkooptstyling kan al gerealiseerd worden met een starttarief vanaf € 395,-. Dit is een investering van minder dan 0.25% van de vraagprijs bij een woning die te koop staat voor € 300.000,-.

Onderzoek laat zien dat woningen die professioneel gestyled zijn sneller verkocht worden tegen een hogere prijs. We kunnen vaststellen dat vastgoedstyling loont en dat deze investering zich ruimschoots terugverdiend.

Ga maar eens na hoe het werkt met het kopen van een huis. Als er meerdere geïnteresseerden zijn in de woning, die er goed uitziet, wordt er vaak tegen elkaar opgeboden. Dit resulteert in een hogere verkoopprijs. Als er maar een koper is en die begint met afdingen dan is het startbod vaak ruim € 25.000,- onder de vraagprijs.

Verkoopstyling, jouw woning niet “te koop” maar “verkocht”!

Om het maximale uit de verkoop van de woning te halen zorgt Studio Kalkhuis ervoor dat de woning een toekomstig thuis wordt voor de kopers, met als doel dat je huis straks niet “te koop” staat maar “verkocht” is!

Tijdens het doorlopen van je woning geef ik advies over wat je zelf alvast kan doen om de verkoopstyling zo effectief mogelijk te maken. Een advies zou bijvoorbeeld kunnen zijn het opruimen van bepaalde spullen en/of meubels.

Verkoopstyling is maatwerk! De ene woning heeft 4 uur nodig om gestyled te worden, de ander 2 dagen. Daarom is een vaste prijs niet te geven en zal er altijd een op maat gemaakte offerte volgen.

Benieuwd wat Studio Kalkhuis voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op, dan spreken we de mogelijkheden door.

90% van de kopers lukt het niet om door de inrichting en persoonlijke spullen van een ander heen te kijken.

Het resultaat van verkoopstyling: Snellere verkoop!

Meerdere factoren spelen een rol bij de verkoop van je woning, die kunnen positief maar ook minder positief zijn. Denk aan de locatie van de woning, de prijs, de staat van onderhoud en doelgroep. Deze factoren zijn soms beperkt en vaak helemaal niet te beïnvloeden.

Daarnaast is er een hele belangrijke factor in het verkoopproces die wel goed te beïnvloeden is, namelijk de uitstraling en de presentatie van uw huis. Verkoopstyling vergroot de verkoopkansen. Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar u toch uit gaat. Een goede verkoopprijs realiseren gaat samen met het aantal bezichtigingen. Hoe meer bezichtigingen hoe groter de kans op een snelle verkoop en de gewenste verkoopprijs.

Snellere verkoop betekent ook minder dubbele lasten

Onterecht wordt nog vaak gedacht dat verkoopstyling prijzig is. De kosten van verkoopstyling bedragen echter nog geen 0,3% van de vraagprijs van de woning. Terwijl er wel vaak met grote stappen van € 5.000,- of € 10.000,- gezakt wordt in de vraagprijs indien de woning niet snel wordt verkocht. Verkoopstyling is dus vele malen goedkoper en effectiever en verdiend zich ruimschoots terug.