Logo Studio Kalkhuis

Woningfotografie Hoorn

  • Welkom
  • >
  • Woningfotografie Hoorn

Realistische foto’s op internet!

Studio Kalkhuis verzorgt op verzoek de fotorapportage na de styling. Het betreft een woningfotorapportage van 24 foto’s, deze worden digitaal aangeleverd. Professionele foto’s van de gehele woning voor de makelaar die ze gebruikt op Funda of voor eigen gebruik indien je de woning zelf verkoopt.

De potentiële koper van je woning begint zijn zoektocht vaak op het internet. Mooie foto´s die goed weergeven hoe het huis er uit ziet en wat de beschikbare ruimte is, zijn daarom belangrijk.

Het doel van woningfotografie is om mensen op de juiste manier te prikkelen!

Woningfotografie na verkoopstyling

Als de foto´s goed zijn gaan ze de advertentie pas lezen. Bij slechte foto´s klikken mensen snel door naar de volgende aanbieder. Je kans is dan verkeken!

Goede en realistische woningfotografie

Vaak wordt er bij woningfotografie gebruik gemaakt van een groothoeklens. Een groothoeklens laat zoveel mogelijk ruimte op de foto zien. Dit maakt dat de werkelijkheid nog wel eens tegen kan vallen. De potentiële koper komt bij een bezichtiging je woning binnen en wat blijkt dan? De ruimte lijkt een stuk kleiner of minder ruim dan dat de foto’s weergeven. De koper is teleurgesteld en ziet af van koop. Dit is niet wat je wilt!

Foto’s van je woning zoals de situatie echt is!

Studio Kalkhuis zorgt ervoor dat de woning daadwerkelijk zo op de foto komt te staan zoals het is.

Ook als je woning reeds te koop staat kun je gebruik maken van woningfotografie. De NVM-raad aan woningfoto’s op het internet zo nu en dan te updaten.

Het updaten van foto’s is zeer gunstig voor het verkoopproces. Bij bijvoorbeeld Funda krijgen mensen die jouw woning als “favoriet” hebben bewaard een melding met de link van de aangepaste status. Hierdoor gaan ze weer naar je woning kijken en wie weet trekken de nieuwe verfrissende foto’s van je gerestylde woning hen over de streep!

De juiste hoek en belichting maakt een wereld van verschil!