Logo Studio Kalkhuis

meubelverhuur voor een leegstaand huis

Meubels huren voor een leegstaande woning in de verkoop?

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat aspirant-kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op diverse woningsites.

Want als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans klein dat het tot een aankoop leidt. Studio Kalkhuis biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires. Woningen die door op basis van meubelverhuur zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk zowel op internet als tijdens een bezichtiging.

Bij lege woningen kunnen de meeste mensen geen inschatting maken van de daadwerkelijke grote van de ruimte.

De juiste meubels voor de verkoop van je woning

Studio Kalkhuis richt jouw leegstaande woning in en gebruikt hierbij echte meubels en accessoires voor zoveel mogelijk sfeer. Wanneer de woning is verkocht of wanneer de verhuurtermijn is verstreken wordt de woning ook weer door Studio Kalkhuis leeggehaald, wel zo fijn geregeld.

 • Vakkundig gestyled
 • Sfeervolle inrichting
 • Meedenkend
 • Flexibel
 • Service incl. leeghalen

Kies bij het verkopen van een leegstaande woning voor meubel verhuur

Als je kiest voor meubel verhuur, dan hoef je op de dag van de inrichting niet aanwezig te zijn. Je woning stijl ik in overleg met jou met meubilair, gordijnen, verlichting en accessoires. Na de styling kan ik ook de woningfotografie verzorgen zodat je woning mooi gestyld op de foto het internet op kan.

Deze dienst is ook interessant voor makelaars en projectontwikkelaars met leegstaande- en of modelwoningen in hun portefeuille.

De kracht van een ingericht huis doormiddel van meubelverhuur

Studio Kalkhuis Meubelverhuur is gespecialiseerd om leegstaande (model)woningen zo in te richten dat deze opvallen binnen de woningmarkt en daardoor aspirant-kopers weet aan te trekken.

Aspirant-kopers krijgen een optimaal gepresenteerde woning te zien welke zo licht en ruim mogelijk oogt. Iedere (model)woning wordt op deze wijze voorzien van een eigen sfeer en identiteit.

Zowel woningcorporaties, makelaarskantoren, projectontwikkelaars, (verkoop-)stylisten en particuliere huizenverkopers maken gebruik van onze diensten.

Je huis aanpassen? Zet je woning keurig afgewerkt in de verkoop!

Wij beschikken over een netwerk van degelijke vakmensen. Of het nu gaat om een schilder, timmerman of klusjesman.  Zij staan op korte termijn klaar om het proces van verkoop klaar maken van je woning te versnellen.

Voordelen van meubelverhuur bij Studio Kalkhuis op een rij

Complete ontzorging op het gebied van je tijdelijke woninginrichting met onze meubelverhuur service. Een woning inrichten is nog nooit zo makkelijk geweest! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor meubelverhuur en maak je de aankoop van je huis een stuk aantrekkelijker. Dankzij ons all-in concept kun je je rustig bezig houden met andere zaken omtrent de verkoop van je huis en nemen wij alles uit handen op het gebied van de inrichting van je woning.

Bent je benieuwd hoe meubelverhuur werkt? Vraag dan een vrijblijvende een telefonisch verkengesprek aan!

 • Complete woninginrichtingen
 • Grote voorraad, snelle levertijden
 • Flexibele huurperiodes
 • Een interieur voor elk budget
 • Kwaliteitsmeubelen
 • 100 % service-garantie
 • Geen grote investeringen in tijdelijk interieur
 • Stijlvolle interieurs op maat
 • Inclusief levering, montage, transport, service, en ophalen

Zet je woning keurig afgewerkt in de verkoop voor maximaal resultaat!